• Palvelut
  • Katto- ja peltityöt sekä peltirakenteet

Kattopeltityöt sekä muut peltityöt ja peltirakenteet

Palveluihimme kuuluvat erilaiset uudis- ja saneerauskohteiden peltityöt ja peltirakenteet. Teemme kattopeltityöt vuosikymmenten ja satojen kattojen amattitaidolla. Teemme myös kattomuotojen muutostyöt ja osauusimiset.

Kattopellitykset ja kattoremontit

Toteutamme kattoremontit myös isoihin ja monimutkaisiin uudis- ja saneerauskohteisiin Helsingissä, Vantaalla, Espoossa ja muualla Uudenmaan alueella. Vaativat kattopellitykset ovat erikoisaamistamme, meiltä esimerkiksi perinteiset konesaumakatetyöt sujuvat pitkällä kokemuksella. Konesaumakatto on erinomainen valinta esimerkiksi taloyhtiön kattoremonttiin, koska oikein tehty konesaumapeltikatto kestää sukupolvelta toiselle. Samalla asennamme tarvittavat sadevesijärjestelmän osat, kuten vesikourut ja rännit sekä kattoturvatuotteet. Tutustu referensseihimme tai pyydä tarjous.

Peltirakenteet ja peltityöt

Kattopeltitöiden lisäksi Helsingin Peltityö R&V tarjoaa myös monipuolisia peltitöitä asiakkaiden tarpeiden mukaan. Teemme esimerkiksi monimutkaiset peltirakenteet ja muut ohutpeltityöt peltisepän kädentaidolla. Peltirakenteet voivat edustaa standardikokoa tai olla erikoiskokoisia tai -muotoisia.

Meiltä saat kaikki rakennuksen pellitystyöt, mukaanlukien messinkipellitykset ja kuparipellitykset:

  • Ikkunapellit
  • Listoitukset
  • Piippujen pellitykset
  • messinkityöt, kuparityöt sekä alumiini- ja RST-pellitykset
  • Ohutlevytyöt

Teemme myös kattomuotojen muutostyöt ja kattojen osauusimiset.

Tutustu myös muihin palveluihimme

tikkaat.800x0.jpg

Kattoturva- ja sadevesijärjestelmät

Meiltä myös kattoturvatuotteet kuten lumiesteet ja lapetikkaat sekä sadevesijärjestelmät, esim. sadevesikourut ja syöksytorvet (esim. tuplakourut, pystykourut jne). Suoritamme asennukset, huoltotyöt ja kourujen puhdistukset.

katetdraali-001.800x0.jpg

Erikoispeltityöt

Olemme metallin ja pellin ammattilaisia. Meiltä mittatilaustuotteet, erikoispeltityöt ja rautarakennustyöt sekä julkisivujen, tiili- ja huoparakenteiden pellitykset.

korjaus.800x0.jpg

Kattolumityöt ja muut palvelut

Lumenpudotus meiltä turvallisesti. Suoritamme myös kattojen lumityöt ja jäiden pudotukset sekä kiinteistöjen pienkorjaukset.