Palvelut

  Toteutamme monipuoliset rakennuspeltityöt, esimerkiksi erityisen vaativat ja hankalat peltikatot, erityisesti isot konesaumakatot, sekä julkisivupellitykset niin uudis- kuin saneerauskohteissa. Toteutamme myös kiinteistöjen kattojen, seinäpeltien ja muiden pellitysten korjaukset sekä teemme mittatilaus- sekä rautarakennetöitä.

  Katso palvelumme

  bird-003.800x0.jpg

  Kattopellitykset, peltityöt ja peltirakenteet

  Palveluihimme kuuluvat uudis- ja saneerauskohteiden peltityöt ja peltirakenteet, esimerkiksi konesaumakatteen asennukset, ja muut pellitykset. Peltirakenteet voivat edustaa standardikokoa tai olla erikoiskokoisia tai -muotoisia. Teemme myös kattomuotojen muutostyöt ja osittaiset uusimiset.

  tikkaat.800x0.jpg

  Kattoturva- ja sadevesijärjestelmät

  Meiltä myös kattoturvatuotteet kuten lumiesteet ja lapetikkaat sekä sadevesijärjestelmät, esim. sadevesikourut ja syöksytorvet (esim. tuplakourut, pystykourut jne). Suoritamme asennukset, huoltotyöt ja kourujen puhdistukset.

  katetdraali-001.800x0.jpg

  Erikoispeltityöt

  Olemme metallin ja pellin ammattilaisia. Meiltä mittatilaustuotteet, erikoispeltityöt ja rautarakennustyöt sekä julkisivujen, tiili- ja huoparakenteiden pellitykset.

  korjaus.800x0.jpg

  Kattolumityöt ja muut palvelut

  Lumenpudotus meiltä turvallisesti. Suoritamme myös kattojen lumityöt ja jäiden pudotukset sekä kiinteistöjen pienkorjaukset.